Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Όλα γι΄όλα η Σερβία με Αντρίγια βασικό! (pic)

Έχοντας «καρπωθεί» μία υπερπολύτιμη ισοπαλία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τη Σλοβενία σε συνδυασμό με τον ανέλπιστο βαθμό στο φινάλε από τον Λούκα Γιόβιτς (1-1), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς σημείωσε τον πρώτο του βαθμό για τον Γ΄ όμιλο στο Euro 2024 και πλέον οφείλει να τα παίξει όλα για όλα απέναντι στη Δανία. Υπό αυτές τις συνθήκες ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ενεργοποιείται από τον Ντράγκαν Στόϊκοβιτς σε μία άκρως κομβική για εκείνον αναμέτρηση, με την υποσημείωση πως παίζεται και η επιστροφή του ή μη στη θερινή προετοιμασία του Δικεφάλου.

Δείτε αναλυτικότερα τους εκλεκτούς της Σερβίας με τη Δανία:

Υπενθυμίζεται πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναμένεται να ενταχθεί εκ νέου στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τους «πλάβι». Το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και έχει ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Χορστ, ταξιδεύοντας για Ολλανδία στις 01.07 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15.07.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σπανούλης: «Στο DNA μας είναι η άμυνα»

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ άρχισε με νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας τις υποχρεώσεις της για το προολυμπιακό τουρνουά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version