Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Όλη η οικογένεια Λουτσέσκου στην Τούμπα σήμερα (3/10)

Δημοφιλή

Ο Ματέι Λουτσέσκου, εγγονός του Μιρτσέα Λουτσέσκου και γιος του Ράζβαν, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον ευρωπαϊκό αγώνα του Δικεφάλου. Οι Ρουμάνοι τον εντόπισαν και ο Λουτσέσκου junior μίλησε για το πάθος της οικογένειάς του για το ποδόσφαιρο, για τον ποιον υποστηρίζει απόψε (3/10, 22:00), αλλά και το πως ευελπιστεί να το γιορτάσει.

«Προσπάθησαν να με πάνε στο ποδόσφαιρο, ήμουν τερματοφύλακας για ένα διάστημα στα 14 μου, αλλά δεν κόλλησε. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, βλέπω αγώνες, πηγαίνω σε αγώνες στη Ρουμανία, στη Ντιναμό, στη Ραπίντ. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω το πάθος που έχει η οικογένειά μου. Γι’ αυτούς (σ.σ. Μιρτσέα και Ράζβαν) το ποδόσφαιρο είναι το παν. Στα οικογενειακά δείπνα συνήθως αποσύρονται σε μια γωνιά, μιλούν για ποδόσφαιρο και η υπόλοιπη οικογένεια ασχολείται με τα άλλα θέματα, τα παιδιά, το σχολείο».

Ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευε με πολλούς Ρουμάνους, αλλά η καρδιά του απόψε «χτυπά» για τον ΠΑΟΚ, παρακολουθώντας μαζί με τον παππού του από τις εξέδρας του γηπέδου της Τούμπας, το παιχνίδι κόντρα στη ρουμανική FCSB:

«Μπορείς ήδη να αισθανθείς την ατμόσφαιρα στον αέρα, αυτήν του αγώνα. Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με οπαδούς της FCSB, οπότε σίγουρα θα υπάρχει πολύς κόσμος και πολλοί Ρουμάνοι. Αυτό περιμένω. Σίγουρα, στηρίζω τον ΠΑΟΚ απόψε. Μετά από τον αγώνα, ελπίζω να γιορτάσουμε τη νίκη μαζί. Ευτυχώς, είμαι εδώ με τον παππού μου σήμερα, οπότε περνάω περισσότερο χρόνο μαζί του, μιλάμε περισσότερο, μιλάμε για τον αγώνα, για τους παίκτες, για το τι συμβαίνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσιάζει τον… νέο ΠΑΟΚ

Αφιέρωμα στην φετινή αναδιάρθρωση του ρόστερ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο ΕΣΑΚΕ, κάνοντας αναφορά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία