Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλοι οι δρόμοι του ΠΑΟΚ ως το League Stage κάθε διοργάνωσης

Δημοφιλή

Πώς θα είναι ο καλοκαιρινός ευρωπαϊκός δρόμος του ΠΑΟΚ;

Αν καταφέρει να φτάσει στο League Stage του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας. Από κάτω του θα είναι ομάδες όπως η Μονακό, η Σέλτικ, η Αστον Βίλα, η Μπολόνια, η Χιρόνα ή η Στουτγάρδη…

Εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει τον 2ο προκριματικό, όπως αναμένεται, και αν αποκλειστεί στον 3ο γύρο, τότε θα πέσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα. Στους πιθανούς του αντιπάλους είναι οι ΑΠΟΕΛ, Άντερλεχτ, Ραπίντ Βιέννης, Μπεσίκτας, Ελσίνκι, Φλόρα Ταλίν, Στεάουα, Κλάκσβικ, Σάμροκ Ρόβερς, Λίνκολν, Δε Νιού Σεντς, Χάρτς και Μπάτσκα Τόπολα.

Εφόσον ο Δικέφαλος αποκλειστεί στον 2ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε στον 3ο γύρο του Γιούροπα, θα είχε πιθανούς αντιπάλους, αυτούς και είχε και στην κλήρωση του 2ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν ο ΠΑΟΚ φτάσει στο League Stage του Γιουρόπα (8 αγώνες) θα είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ αν καταλήξει με δύο αποκλεισμούς στο Κόνφερενς, θα είναι ισχυρός τόσο στα προκριματικά, όσο και στην κλήρωση του League Stage. Στο Κόνφερενς, μάλιστα, θα έχει τον 5ο μεγαλύτερο συντελεστή, από όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ τα έχει κατακτήσει με τις δύο πορείες του ως τους “8” του Κόνφερενς το 2022 και το 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία