Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με νίκη η Εθνική ομάδα πόλο

Δημοφιλή

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ολοκλήρωσε με ψηλά το «κεφάλι» την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατακτώντας την τιμητική 5η θέση, με νίκη 15-13 κόντρα στην Ισπανία.

Ο αιφνιδιαστικός τρόπος που διακόπηκε η -έως εκείνη τη στιγμή- άκρως επιτυχημένη πορεία της εθνικής ομάδας στα προημιτελικά από τη Σερβία μόλις δυο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, δεν πτόησε τους διεθνείς μας προκειμένου να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούσαν από τη διοργάνωση, στην οποία ήρθαν ως «ασημένιοι» ολυμπιονίκες.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατέκτησαν την πέμπτη θέση επικρατώντας 15-13 της Ισπανίας στο ολυμπιακό τουρνουά παίζοντας αποφασισμένοι για τη νίκη. Οι διεθνείς μας πήραν από την αρχή του αγώνα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησαν έως το τέλος φτάνοντας σε μία νίκη, που δίνει μια πιο ευχάριστη γεύση στον επίλογο που έγραψαν στη διοργάνωση.

Η πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα, παρότι η παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δεν ήταν αυτοί που περιμέναμε έχει αποδείξει ότι ανήκει στην αφρόκρεμα του αθλήματος παγκοσμίως.

Ελλάδα – Ισπανία: 15-13

Οκτάλεπτα: 2-2, 6-4, 2-1, 5-6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία