Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Δημοφιλή

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν με 3-6, 6-3, 12-10 από το πορτογαλικό δίδυμο και έμειναν εκτός δεύτερου γύρου της διοργάνωσης, στην πρώτη συνεργασία τους σε ολυμπιακό τουρνουά.

Τα δύο αδέρφια μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και το μπρέικ που σημείωσαν στο δεύτερο γκέιμ ήταν αρκετό για να τους δώσει το πρώτο σετ.

Οι Πορτογάλοι, ωστόσο, αντέδρασαν και μετά από ένα χαμένο μπρέικ πόιντ στο 3-2, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία τους στο επόμενο service game των αδερφών Τσιτσιπά (5-3) και στη συνέχεια σέρβιραν με επιτυχία για το 1-1.

Ακολούθησε το ματς τάι μπρέικ, όπου οι Μπόρζες και Καμπράλ προηγήθηκαν με 9-6, όμως Στέφανος και Πέτρος κράτησαν το σερβίς τους στη συνέχεια (9-8) και είδαν μετά τον Μπόρζες να κάνει διπλό λάθος για το 9-9!

Έσβησαν ένα ακόμα ματς πόιντ τον Πορτογάλων λίγο μετά (10-10), όμως ο Μπόρζες έβγαλε επιστροφή winner, έκανε το 11-10 και ο αγώνας έκλεισε στο σερβίς του Καμπράλ.

Σίγουρα οι προσδοκίες για τα δύο αδέρφια ήταν πολύ μεγαλύτερες μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros, όμως είναι βέβαιο ότι θα έχουν την ευκαιρία για κάτι καλύτερο σε επόμενες συμμετοχές τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η κοινή παρουσία τους, πάντως, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Ο Στέφανος συνεχίζει αύριο (29/7) την πορεία του στο μονό (παίζει με τον Νταν Έβανς), ενώ κάνει πρεμιέρα και στο μεικτό διπλό με τη Μαρία Σάκκαρη (κόντρα στους Σχουρς/Κούλχοφ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία