Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι μάγκες της Ελλάδας… έπνιξαν και την Ιταλία!

Δημοφιλή

Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποίησε η Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε έναν αγώνα που κράτησε σε αγωνία τους θεατές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει της Ιταλίας με 9-8.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά γρήγορο και με πολλές ανατροπές. Οι δύο ομάδες έδειξαν εξαιρετικό πάθος και αποφασιστικότητα, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι Ιταλοί ήταν ισάξιοι αντίπαλοι και δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να ξεφύγει στο σκορ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους Έλληνες να δείχνουν μεγαλύτερη ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές. Ο Αργυρόπουλος ξεχώρισε με την εξαιρετική του απόδοση, ενώ καθοριστική ήταν και η συνεισφορά του Φουντούλη.

Με αυτή τη νίκη η Ελλάδα πέρασε στην 1η θέση και θα την κρατήσει αν δε νικήσει η Κροατία τις ΗΠΑ (19:30). Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσει στη 2η θέση του 1ου ομίλου. Κορυφαίοι για την Εθνική ήταν ο Στέλιος Αργυρόπουλος (τέσσερα γκολ) και ο Μάνος Ζερδεβάς (14 αποκρούσεις).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία