Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Οπαδοί Μπόρατς: Ζήτησαν πρόκριση κόντρα σε ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οι ποδοσφαιριστές της Μπόρατς Μπάνια Λούκα ολοκλήρωσαν τον κύκλο προετοιμασίας τους ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, ενώ δεν έλειψε και η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας κατά τη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος του βοσνιακού κλαμπ. «Ονειρεύομαι εκείνη την Ευρώπη…» αντήχησε στο Στάδιο της πόλης, με το αγωνιστικό τμήμα της Μπάνια Λούκα να δίνει υπόσχεση πως θα αφήσει την ψυχή του στο γήπεδο στη «μονομαχία» με τον Δικέφαλο προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δείτε αναλυτικότερα φωτογραφικό στιγμιότυπο από την τελευταία προπόνηση της Μπόρατς Μπάνια Λούκα πριν την τελευταία «μάχη» με τον ΠΑΟΚ:

Όλα αυτά ενόσω ΜΜΕ της Βοσνίας το ρίχνουν στις προβλέψεις πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως «ο μεταξύ τους αγώνας είναι οριακός και προβλέπεται μεγάλη μάχη για μία θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». Σε κάθε περίπτωση, όμως, αναγνωρίζουν τη διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων που δύναται να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα της ρεβάνς και κατ΄ επέκταση το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία