Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Οπαδοί ΠΑΟΚ σε Λουτσέσκου-παίκτες: «Είμαστε μαζί σας»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη την Κυριακή 30 Απριλίου στο στάδιο της Τούμπας για την 7η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την τελευταία προπόνηση της ομάδας να πραγματοποιείται στο στάδιο της Τούμπας.

Μάλιστα, μετά το τέλος αυτής σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κουβέντα των φίλων του ΠΑΟΚ με την ομάδα και το τεχνικό τιμ. Οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» θέλησαν να ανεβάσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Είμαστε μαζί σας», ήταν μια ατάκα που ακούστηκε, ενώ στη συνέχεια μεταξύ άλλων οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» των «ασπρόμαυρων» ανέφεραν και τα εξής: «Σας εμπιστευόμαστε παρά τα όσα έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές, δείξτε σε όλους τι αξίζετε».

Βέβαια, όπως ήταν λογικό δεν υπήρξε μόνο εμψύχωση, αλλά και κριτική με όμορφο τρόπο για τις ήττες στα Play Off, ωστόσο αυτό που κυριάρχησε ήταν η στήριξη προς την ομάδα.

Όσον αφορά τον Ράζβαν Λουτσέσκου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδειξαν την στήριξη και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του λέγοντας του μεταξύ άλλων: «Προχωρά εσύ, εμείς  είμαστε μαζί σου», δείγμα του σεβασμού που υπάρχει από την «ασπρόμαυρη» κερκίδα στον τεχνικό του Δικεφάλου.

Το κλίμα πάντως, ήταν καλό και στο τέλος όλοι κατάλαβαν πως ο κόσμος είναι μαζί τους και τους στηρίζει.



Τελευταία νέα

Γερμανός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Άρης

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι διαιτητές για τα ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League. Το τοπικό ματς της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version