Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ωρα ανακοινώσεων από Γκαγκάτση για ΕΠΟ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτι που ανακοινώνεται σήμερα σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και, πιο συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, παρουσία εκπροσώπων δεκάδων Ενώσεων, που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πατέρας του, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Επί 16 χρόνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γκαγκάτσης έχει αποδείξει πόσο ικανός είναι, έχει κερδίσει την εκτίμηση όλης της φίλαθλης Ελλάδας με το ήθος του και όσοι τον γνωρίζουν, αλλά και αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί του, έχουν εκτιμήσει την οξυδέρκεια και τα οργανωτικά του προσόντα. Με αυτά τα εφόδια και την αναμφισβήτητη εμπειρία του σε μία τόσο παραγωγική ηλικία, ο νυν αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος για την Ομοσπονδία, αφού βέβαια θα είναι και ο εκλεκτός δεκάδων Ενώσεων που του ζήτησαν να αναλάβει τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πώς φθάσαμε σε αυτή την απόφαση, στη διάλυση της όποιας επαφής με την ΑΕΚ και στην πολύ σημαντική σημερινή συνάντηση; Όλοι γνωρίζουν ότι η πλευρά της Ένωσης ήταν εκείνη που υπαναχώρησε των δεσμεύσεων που δόθηκαν το 2021, δεν δέχθηκε να παραχωρήσει κατ’ αναλογία τις θέσεις που πήρε εκείνο το καλοκαίρι και φυσικά τώρα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα προσπαθήσει να στηρίξει άλλο υποψήφιο, ή αν θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις από μία απόσταση. Για πολλοστή φορά ο ΠΑΟΚ ήταν συνεπής σε όλα και φυσικά αποδεικνύει με τις τελευταίες εξελίξεις ότι δεν διστάζει να συνεχίσει την προσπάθεια ώστε… «να μην επικρατήσουν δυνάμεις που θα επιχειρήσουν το πισωγύρισμα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στο τελευταίο συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version