Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριστικά χωρίς Κωνσταντέλια στο πρώτο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο μόνος παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας.

O νεαρός ποδοσφαιριστής δούλεψε το πρωί στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα βγήκε στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα. Το παιχνίδι κόντρα στην κυπριακή ομάδα θα διεξαχθεί στο Σβόλγκεν, θα αρχίσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί από τη Nova.

Σ΄ ό,τι αφορά την ΑΕΚ Λάρνακας, η αποστολή της κυπριακής ομάδας προετοιμάζεται ήδη από τις προηγούμενες ημέρες επί ολλανδικού εδάφους. Νέος προπονητής είναι ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος αφού είχε εργαστεί παλαιότερα -για δυόμισι χρόνια-στην ομάδα του Βόλου (κι ακόμη παλαιότερα στον Εργοτέλη).

Aς σημειωθεί ακόμη ότι παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας είναι ο Μπρούνο Γκάμα. Ο πρώην παίκτης του Αρη ανανέωσε τον περασμένο Μάιο τη συνεργασία με την κυπριακό ομάδα για ακόμη ένα χρόνο, έστω κι αν βαδίζει στο 37ο έτος της ηλικίας του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία