Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ορθιος ο Παναιτωλικός στο «Καραϊσκάκης»

Δημοφιλή

Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου στάθηκε όρθια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατάφερε να φύγει με το 0-0, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην αντίπαλη άμυνα, ωστόσο με ψυχραιμία οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν είχε κάποιες ευκαιρίες, ειδικά στο β΄ μέρος, ωστόσο έμεινε μακριά από το γκολ, με αποτέλεσμα να χάσει τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 54′ χάθηκε η ευκαιρία από τον Ελ Κααμπί,  απείλησε ξανά στο 66′, με τον Ροντινέι να γεμίζει στην κεφαλιά από τα δεξιά. ο Μαρτίνς πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε. Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να πιέζουν, με τον Μαρτίνς στο 69′ να αστοχεί, ενώ στη συνέχεια ο Ροντινέι έβαλε δύσκολα στον Τσάβες, που έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία