Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Οταν επιλέγεις να ποντάρεις στην τύχη, όταν αυτή σου γυρίσει την πλάτη, εκτίθεσαι

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και περιμένουμε ουσιαστικά την κίνηση για τον στόπερ που θα χρησιμοποιείται μέχρι τον Γενάρη μίνιμουμ στην Ελλάδα.

Αν δεν είχε γίνει το λάθος με τους κεντρικούς αμυντικούς, τα πράγματα θα ήταν καλά. Και τι εννοώ καλά για να μη παρεξηγηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν βελτιωμένος σε όλες τις γραμμές του, γιατί στη μεσαία γραμμή από τον σχεδόν ανενεργό Μάρκος Αντόνιο θα είχε τον Μαντί Καμαρά, τη θέση του Μεϊτέ θα την είχε ο Μπακαγιόκο, ενώ οι υπόλοιποι ενεργοί παρέμειναν εδώ. Στην μεσοεπιθετική γραμμή δεν έφυγε κανείς και ήρθαν Σορετίρε και Τισουντάλι υπό προϋποθέσεις, ενώ στην επίθεση, έφυγε ο δανεικός Τζίμας, έμειναν οι άλλοι δύο και προστέθηκαν Τσάλοφ και Τισουντάλι.

Στην άμυνα, αποχώρησε ο Ράφα Σοάρες που σε επίπεδο χαρακτηριστικών δεν είχε να δώσει κάτι και στη θέση του ήρθε ο Γκόμεζ με πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ο Κόλεϊ αντικατέστησε τον Κουλιεράκη με τα συν και τα πλην αυτής της επιλογής και ο ΠΑΟΚ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει την διαφορά με την αντικατάσταση του ανενεργού ουσιαστικά πέρυσι Έκονγκ.

Το λάθος αυτό όπως και να το κάνουμε, αμαυρώνει όλη την προσπάθεια που έγινε και το έχουν καταλάβει στον ΠΑΟΚ αυτό. Υπάρχει μία διάθεση αυτοκριτικής όμως αυτή δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Αυτό που οφείλουν να κάνουν όμως στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι να μην επαναλάβουν το λάθος. Γιατί όταν επιλέγεις να ποντάρεις στη τύχη, όταν αυτή σου γυρίσει την πλάτη, εκτίθεσαι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία