Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν ο Σορετίρε προπονούνταν με Ρονάλντο (pic)

Δημοφιλή

Σόλα Σορετίρε και Κριστιάνο Ρονάλντο συνυπήρξαν σε προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως «μαρτυρά» αντίστοιχο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Το νέο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ που αφίχθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου «ανάγκασε» τη διοίκηση των κόκκινων «διαβόλων» να ασκήσει πιέσεις μέχρι τέλους προκειμένου να πείσει τον Νίκι Μπατ (σ.σ τότε μάνατζερ της ακαδημίας) να τον ανεβάσει στη U23 με σκοπό να εξακριβωθεί επακριβώς ο τρόπος που ανταποκρίνεται απέναντι σε μεγαλύτερους. Οι προπονητές του εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα που άφηνε αλλά κυρίως ο Νέιλ Γουντ (σ.σ προπονητής της U23).

Ένα χατ-τρικ που σημείωσε στην U23 κόντρα στην Μπλάκμπερν Ρόβερς ήταν αρκετό προκειμένου να «σφραγίσει» την άνοδό του στην πρώτη ομάδα. «Ο σύλλογος με ενημέρωσε πριν πάρει αυτή την απόφαση», εκμυστηρεύεται ο πατέρας του. «Του είπα ότι οφείλει να αποδεχθεί την πρόκληση της πρώτης ομάδας και ότι θα πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί». Ως εκ τούτου συμμετείχε σε κοινές προπονήσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη δεύτερη θητεία του στην Αγγλία όταν ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στη Γιουβέντους το 2022.

Δείτε το φωτογραφικό στιγμιότυπο του Σόλα Σορετίρε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε προπονητικό πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο Σόλα είναι μαζί μας εδώ και αρκετό καιρό», εξηγεί ο Νέιλ Γουντ. «Μερικές φορές ξεχνάς πόσο νέος είναι. Είναι τόσο ταπεινό, σκληρά εργαζόμενο παιδί. Είναι πολύ ήσυχος αυτή τη στιγμή γιατί είναι με παίκτες δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια μεγαλύτερους από αυτόν και είναι ο νεότερος στην ομάδα. Δεν τους γνωρίζει αρκετό καιρό για να αναπτύξει φιλίες όπως θα έκανε αν ήταν με παιδιά της ηλικίας του, αλλά βγαίνει από το καβούκι του και αρχίζεις να βλέπεις τον χαρακτήρα του στο γήπεδο που είναι το πιο σημαντικό». Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες σύμφωνα με τον Νέιλ Γουντ «ξεκίνησαν τους τελευταίους μήνες. Προσέξτε πώς υποδέχεται την μπάλα, η πρώτη του επαφή είναι πολύ καλή. Μπορεί να γίνει κάτοχός της και σε στενούς χώρους. Έχει εκρηκτική ταχύτητα και μπορεί να περάσει άνετα τους αντιπάλους του. Λίγο δημιουργικότητα απομένει για να μπορεί να σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία».

Η στάση του στην προπόνηση ήταν υποδειγματική και ο Νέιλ Γουντ απολάμβανε να τον βλέπει να… ανθίζει και να ωριμάζει. «Είχε παιχνίδια όπου δεν ήταν τόσο καλόςαλλά έκανε δουλειά για την ομάδα. Το να έχει κανείς στη διάθεσή του ένα τόσο ώριμο μυαλό στην ομάδα του είναι δώρο Θεού. Μόλις πάρει την μπάλαμπορεί να κάνει το παιχνίδι του και να αρχίσει να υπαγορεύει τον τρόπο που παίζουμε. Υπάρχει αυτό το πλεονέκτημα σε αυτόν». Η Γιουνάιτεντ ήταν τόσο ευχαριστημένη με τον Σόλα που του απένειμε το βραβείο του «Jimmy Murphy Young Player of the Year» για το 2020-21.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία