Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν σημάδεψαν τον Μπακαγιόκο με όπλο (video)

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας FORZA αναφορικά με την υπόθεση χαφ που «καίει» τον ΠΑΟΚ, έχει… λοκάρει και δείχνει έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να κάνει δικό του τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο κατόπιν του εκνευρισμού που επέδειξε για τον Σουαλιό Μεϊτέ και εκφράστηκε μέσω της απόσυρσής του από την περίπτωση του Γάλλου χαφ. Ρίχνοντας κανείς μία «ματιά» στο νέο όνομα της μεταγραφικής λίστας των «ασπρόμαυρων» αντιλαμβάνεται ότι έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τη μόδα δεδομένης της καταγωγής του από το Παρίσι που έχει πάντα μέσα του.

Μία ακόμη ιστορία που αξίζει να τονιστεί για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι η τραυματική του εμπειρία κατά τη θητεία του στη Μίλαν δεδομένου πως ελέγχθηκε από αστυνομικούς και κατόπιν «παρεξήγησης» αφέθηκε ελεύθερος. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και χαρακτηριστικό video που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετατράπηκε σε… viral δείχνοντας χαρακτηριστικά τον Γάλλο χαφ να ερευνάται από έναν αστυνομικό δίπλα σε ένα αστυνομικό όχημα ενόσω ακόμη ένας τον σημαδεύει με όπλο.

Σε δήλωσή του στο CNN, το γραφείο Τύπου της αστυνομίας του Μιλάνου ανέφερε: «Αναφορικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε, σχετικά με έναν αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον παίκτη της Μίλαν, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, υπογραμμίζουμε ότι ο έλεγχος – που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης της οποίας το πλαίσιο δικαιολογούσε την υιοθέτηση των υψηλότερων μέτρων ασφαλείας, επίσης για σκοπούς αυτοπροστασίας – πραγματοποιήθηκε με τρόπο που ήταν απολύτως συνεπής με την κατάσταση κινδύνου, προσθέτοντας πως:

Μόλις ταυτοποιήθηκε το άτομο και διευκρινίστηκε ότι δεν σχετίζεται με τα γεγονότα, τα αστυνομικά καθήκοντα επανήλθαν κανονικά, χωρίς κανενός είδους καταγγελία εκ μέρους του εμπλεκόμενου προσώπου. Ήταν μια παρεξήγηση, αλλά οι συνάδελφοι συμπεριφέρθηκαν σωστά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version