Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Οτο: «Να κοιτάξουμε το μέλλον, όχι το παρελθόν»

Δημοφιλή

Ο Γιόνι Οτο τόνισε στις δηλώσεις του ότι αυτός κι οι συμπαίκτες του θα πρέπει ν’ αφήσουν πίσω τους το ματς με τον Αρη και να κοιτάξουν μπροστά.

«Θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε καλά σήμερα. Το ποδόσφαιρο δυστυχώς είναι έτσι. Είχαμε ευκαιρίες, φάνηκε αυτό. Δυστυχώς εκείνοι πέτυχαν το γκολ. Θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν χάσαμε κάτι ψυχολογικά. Είμαστε δυνατοί. Ήρθαμε για να παίξουμε και θεωρώ ότι με αυτήν την ψυχολογία, ότι πιστεύουμε στην ομάδα μας δηλαδή, θα πρέπει να προχωρήσουμε στα επόμενα παιχνίδια» τόνισε σχετικά με την ψυχολογία και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι παραπάνω. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται. Γενικά πρέπει να κοιτάμε το μέλλον και όχι το παρελθόν. Με την καλή ψυχολογία που έχουμε ως ομάδα να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είμαστε έτοιμοι για να παίζουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και πάντοτε δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια ως επαγγελματίες» ήταν τα λόγια του Ότο σχετικά με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που έκαναν»

Ποιες ήταν οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου; Αναλυτικά όσα είπε: «Τα λάθη κρίνουν το αποτέλεσμα στο...

Στην ίδια κατηγορία