Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουεντραόγκο: «Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Ατρόμητος»

Στη σημαντικότητα της απόφασής του για τη μετακίνησή του στον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, η τριετής συμφωνία του οποίου ανακοινώθηκε επισήμως προ λίγου από τους Περιστεριώτες ενόσω ο ΠΑΟΚ «καρπώνεται» και ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταγραφή του 24χρονου χαφ. «Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου» επισημάνθηκε σε πρώτη φάση από τον νεαρό μέσο προσθέτοντας εν συνεχεία πως «θέλω να ευχαριστήσω μεταξύ άλλων και τον Πάμπλο Γκαρσία για την εμπιστοσύνη του».

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε στην επίσημη σελίδα του Ατρόμητου:

«Είναι πραγματικά μια από τις ευχάριστες μέρες μου στην Ελλάδα, καθώς για μένα ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου και θα μπορέσω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τις προσπάθειες που έκανε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, όπως και τους κ. Αγγελόπουλο και Πάμπλο Γκαρσία, για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

Ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και πλέον ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες για αυτή τη νέα προσπάθεια που ετοιμάζεται. Στόχος του Ατρόμητου είναι πάντα οι υψηλές θέσεις, οπότε κι εμείς θέλουμε να κοιτάμε και να είμαστε πάντα στην πρώτη εξάδα.

Τώρα είναι ώρα για δουλειά και ανυπομονώ να γνωρίσω και τους φιλάθλους μας, τους οποίους θέλω να τους δω στο γήπεδο και να τους ανταμείψουμε με ένα ποδόσφαιρο που θα τους ευχαριστεί και θα τους εκφράζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπακαγιόκο: «Ν’ ανταμείψουμε τον κόσμο μας και στο ματς με τη Γαλατασαράι»

Ιδιαίτερο ήταν το σημερινό παιχνίδι για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, μια κι αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version