Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παίρνουν θέση στο γήπεδο οι ΠΑΟΚτσήδες (pics)

Δημοφιλή

Δεύτερη φιλική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ κατά την μέρα παρουσίας του στην Ολλανδία με φόντο το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του, με το αγωνιστικό τμήμα να έχει εκ νέου την ευκαιρία να ξεμουδιάσει κατόπιν των απαιτητικών προπονητικών προγραμμάτων. Μετά το φιλικό τεστ με την ΑΕΚ Λάρνακας στο Σβόλγκεν που απέχει ελάχιστα από το Χορστ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ίδια πόλη προκειμένου να κοντραριστεί με τη Χιμπέρνιαν, έχοντας γνωστοποιήσει την ενδεκάδα του πρώτου μέρους και τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι οπαδοί του Δικεφάλου δεδομένου πως πρωτίστως έσπευσαν να αποσπάσουν μία φωτογραφία με το αγωνιστικό τμήμα κατά την αναχώρησή του ενώ ορισμένοι εξ αυτών έχουν λάβει τις θέσεις τους στο γήπεδο. Όπως μπορείτε να διαπιστώστε από τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα του FORZAonline που βρίσκεται στην Ολλανδία μαζί με τον ΠΑΟΚ, έχουν τοποθετηθεί τα πρώτα πανό που τονίζουν «Δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά».

Δείτε αναλυτικότερα τις φωτογραφίες του FORZAonline:

Πάντως αξίζει να επισημανθεί πως στην παρούσα φάση παρατηρείται έντονος άνεμος και όπως όλα δείχνουν η φιλική αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Χιμπέρνιαν αναμένεται να διεξαχθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία