Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Παίζει και φεύγει για ΠΑΟΚ ο Κόλεϊ»

Δημοφιλή

Σημαντικές εξελίξεις υποστηρίζεται ότι θα προκύψουν το εν λόγω χρονικό διάστημα αναφορικά με τη μετακίνηση του Ομάρ Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή δεδομένου πως σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Μπεσίκτας, Ογκούν Σαχίνογλου, σε σχετική μεταγραφική του αναφορά ξεκαθαρίζεται ότι πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Συνεπώς, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του τουρκικού κλαμπ με τη Λουγκάνο για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League την αυριανή (29.08) μέρα εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει την τελευταία του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, όπως τονίζεται σε δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων της υπόθεσής του στον ΠΑΟΚ.

«Αναμένεται στην άμυνα να παίξουν βασικοί οι Μαζουακού κα Ομάρ Κόλεϊ. Θα μπορούσε ο αυριανός αγώνας να είναι ο τελευταίος του Κόλεϊ στην Μπεσίκτας. Σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων από τον Σαχίνογλου σε ρεπορτάζ του επί του θέματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία