Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Πανέτοιμος για Στεάουα ο ΠΑΟΚ (pics)

Δημοφιλή

Μετά την υπερπροσπάθεια στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι για το League Phase του UEFA Europa League, την κατάθεση ψυχής του που δεν είχε αντίκρισμα στο τελικό αποτέλεσμα και τη δεύτερη διαδοχική ήττα που του αφήνει απογοήτευση στο φινάλε απέναντι στον Άρη, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει την προσοχή του εκ νέου στην Ευρώπη και τον εντός έδρας αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου (03.10).

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline που βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ, οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν τον κύκλο προετοιμασίας τους με τα γνωστά προβλήματα ενώ για ακόμη μία φορά δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ομάρ Κόλεϊ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις, με τον Μπράντον Τόμας να συνεχίζει ατομικά προγράμματα στο γήπεδο και τον Αντώνη Τσιφτσή να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ξεκαθαρίστηκε ότι το αγωνιστικό τμήμα είναι έτοιμο ενόψει της αυριανής (03.10) ευρωπαϊκής «μάχης» κόντρα στο ρουμάνικο κλαμπ, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες της τελευταίας προπόνησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Δείτε παρακάτω αποκλειστικά φωτογραφικά «κλικ» του FORZAonline από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τη Στεάουα Βουκουρεστίου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ερωτηθείς για την πίεση που ενδεχομένως αισθάνεται πριν την επόμενη πρόκληση του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε στην αρχή της σεζόν. Θα πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι. Δουλεύουμε για να φτιάξουμε μία ομάδα με χημεία. Έγιναν πολλές αλλαγές μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Δημιουργήσαμε χημεία μέσα στην ομάδα και στη συνέχεια ήρθαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές κι έπρεπε να δουλέψουμε από την αρχή. Υπάρχουν παίκτες που προσαρμόζονται εύκολα κι άλλοι όχι, που θέλουν χρόνο για να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους, τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, γιατί είμαστε στην αρχή αυτής της διαδικασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τζόλη εσύ σούπερ σταρ

Περίπου 6.500.000 ευρώ στοίχισε ο Χρήστος Τζόλης στη Μπριζ, η οποία τον απέκτησε πριν από τρεις μήνες από τη...

Στην ίδια κατηγορία