Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Στη «μάχη» του νέου πρωταθλήματος της Basket League μπαίνει σήμερα (5/10, 20:15) ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στη πρεμιέρα εκτός έδρας το Περιστέρι.

Μετά από μια δύσκολη προετοιμασία και μερικά απαιτητικά ματς στην Ευρώπη, στο πρόγραμμα του Δικεφάλου μπαίνουν και οι υποχρεώσιες του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως οι «ασπρόμαυροι» αντιμετώπισαν τις Οραντέα και Πετκιμσπόρ, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του προκριματικού τουρνουά του BCL, ωστόσο ηττήθηκαν από την τουρκική ομάδα με 79-69. Το ευρωπαϊκό ταξίδι, όμως, συνεχίζεται για πρώτη φορά στο FIBA Europe Cup, μία διοργάνωση που συμμετέχει για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ κι έχει μπροστά του έναν απαιτητικό όμιλο.

H ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι αναχώρησε για την Αθήνα το πρωί της Παρασκευής (4/10), με τον Ιταλό τεχνικό να μπορεί υπολογίζει σε όλους τους παίκτες σε αυτή την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco: Λέφας, Χέντερσον, Άπσον, Φόρεστερ, Ιατρίδης, Περσίδης, Κατσίβελης, Σκουλαριώτης, Παπαδάκης, Μπάρτλεϊ, Ρέινολντς, Κρούζερ

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ θα διευθύνουν οι Τσιμπούρης, Μαρινάκης και Κατραχούρας.

Προηγούμενο άρθροFORZA με αποκαλύψεις!
Επόμενο άρθροΓια το 2Χ2 στο σπίτι του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

RFS: Στον «αέρα» τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Μπορεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την RFS στο «Daugava Stadium» να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου, ωστόσο...

Στην ίδια κατηγορία