Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανέτοιμος για την «πρώτη» ο ΠΑΟΚ

Οι εργομετρικές έχουν ολοκληρωθεί και πλέον ο μπασκετικός ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτοιμος με γνώμονα την πρώτη του προπόνηση ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου που έχει προγραμματιστεί την αυριανή (10.08) μέρα, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να προχωρά σε επίσημη ανάρτηση στο λογαριασμό της στο «X» αποθανατίζοντας τη σκληρή δουλειά που γίνεται.

Δείτε αναλυτικότερα το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Προ λίγων ημερών οι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές που είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν από αιματολογικό και ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ομοίως και οι Έλληνες παίκτες, που είχαν ξεκινήσει νωρίτερα μία σειρά εξετάσεων, έχοντας υποβληθεί τη χθεσινή (08.08) μέρα σε αντίστοιχο «τσεκ» στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. Την ίδια διαδικασία ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες του ασπρόμαυρου ρόστερ, ολοκληρώνοντας τα εργομετρικά «τεστ» και επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην πρώτη συνάντηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version