Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας για τον διάσημο youtuber Ishowspeed (video)

Δημοφιλή

Σκηνές «σουρεαλισμού» εκτυλίχθηκαν στην Ηρώδου Αττικού, έξω από Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, όταν ξαφνικά μια ομάδα νεαρών εντόπισαν τον διάσημο Αμερικανό YouTuber «ishowSpeed» και ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, εκατοντάδες πιτσιρικάδες άρχισαν να τρέχουν προς την Ηρώδου Αττικού, αιφνιδιάζοντας τους λίγους αστυνομικούς της ΥΜΕΤ και κινήθηκαν προς ένα μεγάλο τζιπ.

Έξω από το τζιπ ήταν ο ΥοuTuber, ο οποίος περικυκλώθηκε από τους νεαρούς. Η ασφάλειά του -δυο ή τρία άτομα- μάταια προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους νεαρούς που καταδίωξαν το όχημα μέχρι και την τελευταία στιγμή προτού απομακρυνθεί.

Οι πιτσιρικάδες φώναζαν ρυθμικά «Κριστιάνο Ρονάλντο» επειδή ο ishowSpeed υποστηρίζει πως είναι ο μεγαλύτερος φαν του ποδοσφαιριστή!

Ο γνωστός Youtuber – streamer βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου είναι πολύ δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες κυρίως από βίντεο που έχουν να κάνουν με το παιχνίδι FIFA (πλέον EAFC) και μάλιστα καταγράφει σε βίντεο όλες του τις κινήσεις. Έτσι οι θαυμαστές του ξέρουν ανά πάσα στιγμή που ακριβώς βρίσκεται για να τον συναντήσουν. Το ζωντανό βίντεο παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ζωντανά, ενώ μαζί του βρίσκονται και Έλληνες influencers όπως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία