Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πάνοπλος» ενόψει Σάμροκ Ρόβερς ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Άπαντες παρόντες για τον ΠΑΟΚ ενόψει της πρωταρχικής συνάντησης με τη Σάμροκ Ρόβερς (22.08) για τα Play Off του Europa League, ολοκληρώνοντας τον κύκλο προετοιμασίας του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με μία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (21.08). Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιάννης Μιχαηλίδης, Ράχμαν Μπάμπα, Γιόνι Ότο και Τάισον που απουσίασαν από την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό για διαφορετικούς λόγους τίθενται εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, καταστρώνοντας τα πλάνα του με γεμάτη φαρέτρα.

Από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της τονίζεται πως: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (21.08).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη πρώτη μάχη με τους Ιρλανδούς ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία