Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ 202…4! (video)

Δημοφιλή

Με τα φρένα «σπασμένα» μπήκε ο ΠΑΟΚ το 2024 έχοντας προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του δεδομένου πως απέσπασε εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (4-0) με φόντο τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σε μία αναμέτρηση που ανέδειξε αρκετούς πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ράχμαν Μπάμπα, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα προσθέτοντας μάλιστα και δύο νέους ποδοσφαιριστές στη λίστα των σκόρερ του.

Ο λόγος για τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα και τον Μάρκος Αντόνιο που έγραψαν το πρώτο τους τέρμα με τα «ασπρόμαυρα». Άξιο αναφοράς δε πως ο πρώτος βρήκε δίχτυα μετά από 2.5 χρόνια!

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ως είθισται δημοσιεύτηκε η αθέατη πλευρά της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ απομονώνοντας στιγμιότυπα από την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο της Τούμπας, στιγμές από την εξέλιξη του ματς, τις αντιδράσεις του πάγκου και τις οδηγίες του Αντρέ Βιεϊρίνια, κλείνοντας το video με το «ΠΑΟΚάρα» του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Δείτε παρακάτω το παρασκήνιο του ματς με τους Κρητικούς μέσα από το «φακό» του PAOK TV:



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία