Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Φιλικό τεστ απέναντι στο Μαρούσι

Την προετοιμασία του για την νέα σεζόν συνεχίζει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, που έχει μπροστά του ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα.

Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι προέρχεται από την φιλική νίκη (109-70) απέναντι στην TFT Σκοπίων και θα αντιμετωπίσει σήμερα (31/8) το Μαρούσι στις 17:00. Αγωνιστική δράση για τους «ασπρόμαυρους» θα υπάρξει και αύριο (1/9) κόντρα στο Λαύριο, για να ολοκληρωθούν έτσι τα φιλικά ματς επί ελληνικού εδάφους.

Στο σημερινό φιλικό, το επίπεδο δυσκολίας ανέβαινει συγκριτικά με τον τελευταίο αγώνα με την TFT, με τον Ιταλό κόουτς να έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» την ομάδα του κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο Αγ. Θωμά κεκλεισμένων των θυρών.

Στη διάθεση του προπονητή επιστρέφει ο Ντεβόντε Άπσον, ο οποίος απουσίασε από τα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκολα Στανόγεβιτς βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της ομάδας για τα δύο επικείμενα ματς, ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει στη συνέχεια από την προετοιμασία της ομάδας. Άλλωστε, ο ρόλος του ήταν συμπληρωματικός και δεν ανήκει στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco: Παναγιώτης Λέφας, Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντε Άπσον,Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φράνκ Μπάρτλεϊ, Χρήστος Μανθόπουλος, Σάβαρ Ρέινολντς, Ρόκι Κρούζερ, Νίκολα Στανόγεβιτς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version