Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«ΠΑΟΚ και Ελλάδα δεν είναι για το επίπεδο του Τσάλοφ»

Δημοφιλή

Η μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ συνεχίζει να απασχολεί τα ρωσικά ΜΜΕ που συχνά πυκνά κάνουν αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός.

Αυτή τη φορά μίλησε για την επιλογή του 26χρονου ο αμυντικός της Τορπίντο Μόσχας, Ραβίλ Νετφούλιν. Μάλιστα, στις δηλώσεις του μίλησε υποτιμητικά για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι είναι χαρούμενοι για τον Φέντορ. Ίσως ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι στο κατάλληλο επίπεδο. Πριν από αυτή τη μετακίνηση γινόταν λόγος και για άλλες ομάδες που τον ήθελα, αλλά πάντα κάτι εμπόδιζε τη μετακίνηση.

Ο Τσάλοφ είναι δυνατός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Έκανε τη διαφορά στην ΤΣΣΚΑ και ελπίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός προκειμένου να μεταπηδήσει σε έναν πιο ισχυρό σύλλογο στην Ευρώπη».

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Φέντορ Τσάλοφ έχει αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ σε επτά αγώνες, χωρίς ακόμη να έχει σκοράρει έχοντας δώσει όμως μια ασίστ.

Επίσης, μετρά και ένα χαμένο πέναλτι στον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας. Πάντως, στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν και τονίζουν συνεχώς πως χρειάζεται τον χρόνο του προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας του και της ποδοσφαιρικής του ζωής.

Μάλιστα, ήδη ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μιλήσει μαζί του προκειμένου να του εκφράσει την στήριξη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Γενέθλια με… τραγούδι από τον Μάριο Ηλιόπουλο (video)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι για τα γενέθλια του και τραγούδησε μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία