Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΠΑΟΚ και Γιάννης μαζί στο πιο μεγάλο όνειρο!

Δημοφιλή

Ο Γιάννης του ΠΑΟΚ! Ο Γιαννάκης όλης της Ελλάδας! Αν η σεζόν 2023-24 σημαδεύτηκε από το σπουδαίο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, το πρόσωπο της κερκίδας που μένει στη μνήμη όλων των φιλάθλων είναι αυτό του Γιάννη Παπαστεφανάκη! Του νεαρού που ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να βοηθήσει, να στηρίξει και να του αλλάξει τη ζωή.

Τον γνωρίσαμε πέρσι τον Ιούλιο όταν πρωτοήρθε στην Τούμπα, τότε που ο ΑΣ ΠΑΟΚ και η έφορος Στίβου Τάνια Κεραμμυδά ικανοποιούσαν την επιθυμία του να γίνει αθλητής στίβου του Δικεφάλου. Από τότε που ο Γιάννης άρχισε να απευθύνεται στους φιλάθλους και να περνάει τα μηνύματά του, όλοι κατάλαβαν πόσο ξεχωριστό παιδί είναι.

Ο Γιάννης από την Άμφισσα γεννήθηκε πρόωρος στις 11/09/2010! Κρατήστε την ημερομηνία. Γιος του Κωστή και της Ελένης. Έμεινε στη θερμοκοιτίδα ένα μήνα. Λόγω της πρόωρης γέννας ο Γιάννης έχει εγκεφαλική παράλυση, με σπαστική τετραπληγία! Από έξι μηνών κάνει φυσικοθεραπεία! Εξελισσόταν σε ένα πολύ έξυπνο παιδί και δεν χρειάστηκε ποτέ λογοθεραπεία! Ο Γιάννης έχει κάνει άλλα δύο χειρουργεία που τον βοήθησαν σημαντικά με τις αντίστοιχες φυσικοθεραπείες!

Ήταν βέβαια ένα παιδάκι που πάντα ξεχώριζε από τα υπόλοιπα, όχι για το θέμα που είχε, αλλά για την εξυπνάδα του και την ευστροφία του!!!

Πήγαινε πάντα σε κανονικό σχολείο και όχι σε ειδικό!

Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Τον ΠΑΟΚ στην καρδιά τον φύτεψε ο νονός του και ο σπόρος αυτός επίσης για τα καλά και δεν πρόκειται βγει!

Για τη χρονιά που πέρασε ο Γιάννης έζησε το όνειρο και πραγματοποίησε πολλά από αυτά που ήθελε! Σε κάποια φάση έλεγε: «Θέλω κύπελλο, πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό». Τα σήκωσε και τα τρία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚ στην καρδιά αλλά με διαφορετικές ομάδες (ήταν καλεσμένος στους τελικούς κυπέλλου και conference)  γιατί στο τέλος αυτός είναι ο Γιάννης.

Έχει πει ο Γιάννης: «Το κορυφαίο όνειρο μου είναι να μπω όρθιος στο σπίτι μου, στο γήπεδο της Τούμπας και όλοι να φωνάζουν το όνομα μου». Έτσι και θα γίνει..

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το γνώριζε και με απόφαση Σαββίδη και Διοικητικό Συμβουλίου θα καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου που θα γίνει στις ΗΠΑ την ημέρα των γενεθλίων του 11/9!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΠΑ

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ αποφασίζει να στηρίζει τον Γιάννη που θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη όπου ξεκινάει τις φυσικοθεραπείες με το team του Δικεφάλου.

Η επέμβαση θα γίνει στο Μιζούρι των ΗΠΑ! Μια διαδικασία που λέγεται Επιλεκτική Ραχιαία Ριζοτομή. Όλο το κλειδί στην επιτυχία είναι οι φυσικοθεραπείες που θα ακολουθήσουν, μαζί με την ενδυνάμωση του μικρού μας φίλου! Το αποτέλεσμα του χειρουργείου θα φανούν στα 2 χρόνια και όλοι μαζί ελπίζουμε να τον δούμε όρθιο και να τον αποθεώσουμε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν σκέφτεται να πουλήσει τον Γιαμάλ η Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν, ότι στο Παρίσι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, για την μετά Εμπαπέ εποχή και...

Στην ίδια κατηγορία