Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ, League Stage και οικονομικά οφέλη

Με την πρόκρισή του κόντρα στην Μπόρατς ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε και την ευρωπαϊκή του παρουσία το χειμώνα, αφού δεδομένα θα βρεθεί σε League Stage, ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος έχει στο… τσεπάκι του το Κόνφερενς Λιγκ, θέλει μια ακόμη πρόκριση για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ, φυσικά, ο μεγάλος στόχος παραμένει η συμμετοχή στο League stage του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ 3.170.000 ευρώ και προσδοκά στην συμμετοχή του στο League Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που μπορεί να του αποφέρει 30+ εκατ.

Πλέον, η Μάλμε αποτελεί το επόμενο εμπόδιο των «ασπρόμαυρων», με το πρώτο ματς να έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη στην έδρα των Σουηδών και τη ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στις 13 Aυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας.

Ας σημειωθεί ότι μια ημέρα πριν το πρώτο ματς με την Μάλμε, ο ΠΑΟΚ θα μάθει και τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ αν αποκλειστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version