Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ όνειρο: Διπλό (1-2) στη Φρανκφούρτη, έφυγε για τους «16» του Κόνφερενς!

Τεράστιος, μυθικός ΠΑΟΚ! Η ομαδάρα του Λουτσέσκου άλωσε την έδρα της Αϊντραχτ με 2-1, εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και πλέον βρίσκεται στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Η πιο καλή ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όταν στο 29΄ ο Τραπ κατάφερε να εξουδετερώσει το επικίνδυνο -για την εστία του -σουτ του Μουργκ.

Ο Κοτάρσκι, όσες φορές χρειάστηκε, είχε θετικές επεμβάσεις, ενώ στο 24΄, μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια έδωσε τη λύση, παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 51΄ η εκτέλεση φάουλ του Μουργκ έφυγε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί της Αϊντραχτ δεν κατάφεραν ν’ απομακρύνουν την μπάλα κι ο Κεντζιόρα με προβολή νίκησε τον Τραπ. Αμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, αφού στο 57΄ ο Μαρμούς με κεφαλιά (ασίστ του Σαϊμπί) νίκησε τον Κοτάρσκι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 63΄ η Αϊντραχτ απείλησε ξανά, όταν το σουτ του Εμπιμπέ έφυγε άουτ. Μέχρι που δέκα λεπτά αργότερα, ο Ζίβκοβιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα του σκορ στο Δικέφαλο, κι αφού προηγήθηκε προσπάθεια του Τόμας.

Στο 82΄ ο Εκόνγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, μια και είχε μεσολαβήσει το σφύριγμα του Πολωνού διαιτητή Σίλβερτσακ, που εφηύρε φάουλ σε σκριν του Τόμας. Στο 85΄ ο Μαρμούς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στις καθυστερήσεις ο Γιάκιτς αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Αϊντραχτ: Τραπ, Πάτσο, Σμόλτσιτς, Τούτα (74΄ Μπούτα), Ενκουνκού, Εμπιμπέ, Λάρσον, Σκίρι (54΄ Γιάκιτς), Γκέτσε (74΄ Ααρονσον), Τσάιμπι, Μαρμούς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (79΄ Εκόνγκ), Οζντόεφ (79΄ Σβαμπ), Μεϊτέ, Τάισον (83΄ Ντεσπόντοφ), Μουργκ (66΄ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (66΄ Τόμας).



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version