Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αποστολή για Πανσερραϊκό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα (16/8) την μίνι-προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται το Σάββατο (17/8) τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον σκληρό αποκλεισμό από την Μάλμε και να ξεκινήσουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα, το οποίο και υπερασπίζεται.

Όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Γιόνι Όττο ακολούθησε και χθες (15/8) ατομικό πρόγραμμα, όμως στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του με την ομάδα. Ο Τάισον που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Μάλμε, ήταν πολύ καλύτερα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για τη μάχη με τους Σερραίους.

Τέλος ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που χτύπησε στον αγκώνα στο παιχνίδι με τη Μάλμε και χρειάστηκε να κάνει ράμματα, έμεινε εκτός προπόνησης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει δεδομένα στον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε αποβληθεί στο Χαριλάου. Σήμερα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Γενέθλια με… τραγούδι από τον Μάριο Ηλιόπουλο (video)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι για τα γενέθλια του και τραγούδησε μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία