Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Ετοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα

Δεν ήταν και λίγοι οι ποδοσφαιριστές, που πέρσι έκαναν ντεμπούτο με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου και  πλέον ετοιμάζονται να έχουν ακόμη πιο ενεργό ρόλο με τον ΠΑΟΚ Β στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Κοινός, βέβαια, παρονομαστής των συγκεκριμένων περιπτώσεων ποδοσφαιριστών είναι το νεαρό της ηλικίας, που, σε συνδυασμό με το ταλέντο τους και, βέβαια, τη σκληρή δουλειά, που πρέπει να συνεχίσουν, αφήνουν υποσχέσεις για το κοντινό μέλλον.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Γκούμα, ο οποίος ήταν ένας από τους πέντε  παίκτες της περσινής ομάδας του ΠΑΟΚ Β, που ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας στο Χορστ της Ολλανδίας (οι άλλοι τέσσερις ήταν οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Δημήτρης Τσοπούρογλου, Λάμπρος Σμυρλής και Νίκολας Κουαλιάτα-ο τελευταίος συνεχίζει την καριέρα του δανεικός στη Σέντραλ Κόρντομπα, ομάδα της Αργεντινής), αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Ο 19χρονος Κατερινιώτης κεντρικός χαφ άρχισε την περσινή σεζόν με την ομάδα νέων, αλλά γρήγορα ανέβηκε στον ΠΑΟΚ Β, με τον οποίο «έγραψε» 23 συμμετοχές και επτά γκολ. Στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ουσιαστικά καινούρια ομάδα, που άρχισε να «χτίζεται» εδώ και σχεδόν είκοσι ημέρες από το νέο προπονητικό δίδυμο των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη.

Αντίστοιχες περιπτώσεις με του Γκούμα είναι κι αυτές των Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ (φωτ.) και Ταξιάρχη Φίλων, που κατέγραψαν πέρσι τις πρώτες τους παρουσίες (δεκαέξι και δώδεκα αντίστοιχα) σε επαγγελματική κατηγορία. O 18χρονος διεθνής Πολωνός κεντρικός χαφ διατηρεί και για την επόμενη περίοδο το δικαίωμα συμμετοχής του με την ομάδα νέων, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟΚ Β. Ο δε Φίλων θα είχε πέρσι ακόμη περισσότερες συμμετοχές στο ενεργητικό του αν δεν είχε την ατυχία να τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της 7ης Απριλίου εναντίον του Ηρακλή για τα πλέι άουτ κι έκτοτε να μην ξαναπαίξει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Άλλοι δύο παίκτες, οι Γιάννης Γκιτέρσος και Νίκος Δεληγιάννης, με οχτώ και πέντε συμμετοχές αντίστοιχα, είχαν παράλληλη παρουσία και στην ομάδα νέων. Αμφότεροι γεννημένοι το 2005, καλούνται την ερχόμενη σεζόν να πατήσουν γερά τα πόδια τους στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και να (απο)δείξουν τι μπορούν να πετύχουν ως στελέχη του ΠΑΟΚ Β, έχοντας κάνει από την περασμένη σεζόν τα πρώτα τους βήματα στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Βασικά στελέχη της περσινής Κ-19 κι οι Βασίλης Νικολακούλης (τερματοφύλακας), Βασίλης Πασαχίδης και Αλέξανδρος Αδάμ, που έκαναν το ντεμπούτο τους με τη δεύτερη ομάδα. Μία συμμετοχή είχε κι ο Κώστας Καστίδης (ανανέωσε το συμβόλαιο της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν), όπως κι ο Αιγύπτιος γκολκίπερ Αχμάντ Ναντέρ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version