Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τα φιλικά παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ Β επιστρέφει… ανανεωμένος στο γήπεδο την Δευτέρα (22/7), προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του υπό το νέο τεχνικό επιτελείο, και με αρκετά παιδιά που μέχρι πέρσι βρισκόντουσαν στην Κ19.

Η δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων», όπως είναι γνωστό, θα περάσει το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας της στη Θεσσαλονίκη, και στις 19 του Αυγούστου αναμένεται να αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί η ομάδα των Παπαβασιλείου- Ταξίδη θα δώσει και μέρος των φιλικών προετοιμασίας της, με το πρώτο ήδη να έχει «κλειδώσει». Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ Β θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ του Παύλου Δερμιτζάκη, σε ένα «δυνατό» φιλικό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο της στη Super League 1.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κλείσουν και να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα φιλικά, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται, βάσει τουλάχιστον των όσων έχουν γίνει γνωστά από τον συνεταιρισμό, να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version