Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Τα ανοιχτά ζητήματα και οι «σίγουροι» του ρόστερ

Δημοφιλή

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν στον πάγκο της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά ως προς την ακριβή σύνθεση του ρόστερ.

Με τη λήξη της σεζόν, ολοκληρώθηκαν και αρκετά συμβόλαια παικτών, που αφορούν κυρίως τους «παλιούς», εκείνους δηλαδή, που μετρούν αρκετά χρόνια στο Δικέφαλο, προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι των Κυριάκου Γιαξή, Γιάννη Μανωλιούδη, Βασίλη Κιτσάκη, Νίκου Σπυράκου, Ζήση Τσίκου και Αγγελου Ζίλο. Μονοετές ήταν το συμβόλαιο, που είχε υπογράφει πέρσι το καλοκαίρι ο Φώτης Παντεκίδης, ενώ παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Νίκα Νινούα, o οποίος, όταν είχε πρωτοέλθει στην Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια, προορίζονταν για την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Ακόμη, στο συμβόλαιο του Δημήτρη Πανίδη υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, ενώ τα συμβόλαια των Λευτέρη Τασιούρα, Παναγιώτη Παναγιώτου και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς έχουν ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μάριο Μπάμπουρα, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να αγωνιστεί άλλο με την Κ-19, μια κι έχει ξεπεράσει το σχετικό ηλικιακό όριο. Συμπαίκτης του Μπάμπουρα στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ ήταν κι ο Κώστας Καστίδης, ο οποίος κατέγραψε φέτος μια συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ 2 και το συμβόλαιο του με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει ολοκληρωθεί.

Aλλες εκκρεμότητες δεν υπάρχουν, μια κι οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ Β δεσμεύονται από ένα μέχρι τρία ακόμη χρόνια με το Δικέφαλο. Πιο συγκεκριμένα, συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο έχουν οι Βίκτορ Ρουμιάντσεβ, Βασίλης Γρόσδης Αργύρης Δαρέλας, Ερμής Σελιμάι, Λάμπρος Σμυρλής, Δημήτρης Τσοπούρογλου, Μάριος Σινανάι, Γιάννης Γκιτέρσος και Γιώργος Κουλούρης (ο τελευταίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στο Μακεδονικό, στο δεύτερο μισό της σεζόν, που ολοκληρώθηκε).

Ακόμη, οι Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Νίκος Δεληγιάννης, Αλέξανδρος Αδάμ, Κωνσταντίνος Γκούμας, Δημήτρης Κωττάς και Θόδωρος Καλόγηρος (ο τελευταίος ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Κ-19) ανήκουν στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2026 (το ίδιο κι ο Νίκολας Κουαλιάτα), ενώ ο Ταξιάρχης Φίλων έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, όπως ισχύει και για τον Χισάμ Κανίς.

Το βέβαιο είναι ότι στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας θα βρεθούν και παίκτες, που μέχρι φέτος αγωνίζονταν στην Κ-19.

Σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες, ο 22χρονος Κώστας Μπαλωμένος κι ο19χρονος Βασίλης Νικολακούλης έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για άλλον ένα χρόνο, ο 23χρονος Xρήστος Ταλιχμανίδης κι ο 21χρονος Αχμάντ Ναντέρ μέχρι το 2026, ενώ ο 20χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής έχει συμβόλαιο με το Δικέφαλο για άλλα τρία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία