Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚτσήδες στο «Αλί Σαμί Γεν»

Δημοφιλή

Από τα πρώτα ζητήματα που προέκυψαν, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Γαλατασαράι στον αγώνα της 25ης Σεπτεμβρίου, ήταν αν φίλαθλοι του Δικεφάλου θα είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπουλη και να βρεθούν στις εξέδρες του «Αλί Σαμί Γεν».

Το θέμα δεν θα μπορούσε παρά ν’ απασχολήσει και την ΟΥΕΦΑ, η οποία άλλωστε πρόκειται να πάρει την οριστική της απόφαση περί του ζητήματος. Σε όχι λίγες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, η ΟΥΕΦΑ έχει απαγορέψει τη μετακίνηση οπαδών σε εκτός έδρας ματς των ομάδων τους, κρίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να προκύψουν δυσάρεστες καταστάσεις…

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι υπεύθυνοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θ’ ανάψουν το πράσινο φως για την παρουσία ΠΑΟΚτσήδων στις κερκίδες του γηπέδου της τουρκικής ομάδας, έστω κι αν αποφασίσουν τελικά να μην επιτρέψουν αυτή να είναι η μέγιστη δυνατή προβλεπόμενη. Τι σημαίνει αυτό; Όπως είναι γνωστό, σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται το 5% των εισιτηρίων για τους οπαδούς τους. Η έδρα της Γαλατασαράι έχει χωρητικότητα 52.280 θέσεων, άρα ο εκάστοτε φιλοξενούμενος δικαιούται 2.614 εισιτήρια. Στην προκειμένη περίπτωση, ναι μεν η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να επιτρέψει την παρουσία ΠΑΟΚτσήδων στο γήπεδο, αλλά αυτή ενδέχεται να είναι «ψαλιδισμένη», με άλλα λόγια να πάρει ο ΠΑΟΚ λιγότερα εισιτήρια για τους φιλάθλους της από αυτά που δικαιούται.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ότι δεκατέσσερα χρόνια μετά το ιστορικό παιχνίδι εναντίον της Φενερμπαχτσέ, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στην Πόλη για παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία