Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Παραμένει εκτός ο Μουργκ!

Δημοφιλή

Πρωινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει για τα καλά και το προπονητικό επιτελείο βάζει… δύσκολα στους παίκτες. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι παίκτες του Λουτσέσκου έκαναν ασκήσεις με τη μπάλα, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια κατοχή.

Στη συνέχεια, το ρόστερ χωρίστηκε σε δυο γκρουπ. Στο ένα δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, ενώ το δεύτερο ασχολήθηκε με τη λειτουργία της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Θεραπεία ακολούθησε ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στη διάρκεια της προπόνησης τις προηγούμενες ημέρες. Απογευματινή προπόνηση δεν θα έχει σήμερα (23/6) η ομάδα, η οποία θα επιστρέψει στις διπλές προπονήσεις από Δευτέρα (24/6).

Η πρώτη συνάντηση της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία έχει προγραμματιστεί για τι 9:30, ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο και στις 18:45 για την απογευματινή τους προπόνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έφτασε η στιγμή του Θυμιάνη

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν στη δεύτερη του φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι...

Στην ίδια κατηγορία