Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει Ελλάδα ο Σαποβάλοφ

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ Β να επέλεξε να «αποδεσμεύσει» τον Αλεξάντρ Σαποβάλοφ δεδομένου πως δεν προχώρησε στην ενεργοποίηση της ρήτρας του από τη Φλόρα Ταλίν (σ.σ ύψους 40 χιλιάδων ευρώ) χωρίς να συνιστά κομμάτι της φετινής προσπάθειας των «ασπρόμαυρων», ωστόσο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνεχίζει εκτός απροόπτου την καριέρα του σε ελληνικά εδάφη. Ενδεικτικό ότι αναμένεται να μετακινηθεί στη Νίκη Βόλου, με τους συμπατριώτες του να επισημαίνουν ότι «η υπογραφή του βρίσκεται σε τελικά στάδια και απομένουν τα διαδικαστικά», προσθέτοντας εν συνεχεία ότι:

«O πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προπονητικό καμπ με τη Νίκη Βόλου και πρόσφατα σημείωσε επίσης δύο γκολ σε φιλικό αγώνα. Η νέα σεζόν του πρωταθλήματος ξεκινά τον Σεπτέμβριο».

Συνολικά ο Αλεξάντρ Σαποβάλοφ έχει αγωνιστεί σε 35 αγώνες, σημειώνοντας 17 γκολ σε διάφορες ομάδες νέων της Εσθονίας για λογαριασμό των Λεγκιόν, Φλόρα Ταλίν και Ταλίνα Καλέβ. Αναφορικά με τις παραστάσεις του στο εξωτερικό, εκτός από τη δεύτερη αναπτυξιακή ομάδα του ΠΑΟΚ, υπήρξε επίσης μέλος του της νεανικής, γερμανικής Φράιμπουργκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία