Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει στα «πιτς» ο Μπράντον

Δημοφιλή

Δύο ημέρες πριν το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15.09) στην Τούμπα για την αγωνιστική της Stoiximan Super League, οι επιθετικοί αυτοματισμοί ήρθαν στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει τον κύκλο προετοιμασίας του χωρίς τον Μπράντον Τόμας. Βάσει της τελευταίας ενημέρωσης των «ασπρόμαυρων», ο Ισπανός στράικερ ακολούθησε ακόμη μία φορά ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας κάτι που σημαίνει πως τα περιθώρια συμπερίληψής του στην αποστολή για τον αγώνα με τους «πράσινους» μειώνονται σημαντικά.

Από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Η επιθετική λειτουργία της ομάδας βρέθηκε στο προσκήνιο στην προπόνηση της Παρασκευής (13.09) στη Νέα Μεσημβρία, δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες υπό τις οδηγίες του προπονητή δούλεψαν μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μοναδικός παίκτης, που το όνομά του βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (14.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία