Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει στην Ευρώπη με ματσάρα ο ΠΑΟΚ

Για την 5η και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Euro Cup που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την κροατική, Σολάρις.

Ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος (9-9), με αποτέλεσμα να κατακτήσει τη τρίτη θέση του ομίλου και να προκριθεί στην Β’ φάση του θεσμού.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ισοροπιμένο, με τους Μιλάρντοβιτς και Χαραλαμπόπουλο να βάζουν μπροστά στο σκορ την ομάδα του Χατζηθεοδώρου με 2-0. Όμως οι Κροάτες βρήκαν απαντήσεις και ισοφάρισαν σε 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Σολάρις ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (2-4, 3-5, 4-6) με τον Κόουπμαν να μειώνει σε 5-6 προς το τέλος του ημιχρόνου, ενώ τα άλλα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ Domus Ergo οι Μιλάρντοβιτς και Τσολακούδης.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι άμυνες και τα λάθη ήταν αυτά που κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα και από τις δύο ομάδες να σημειωθεί μόλις ένα τέρμα, με τον Μιλάρντοβιτς να βρίσκει και πάλι δίχτυα, με το 6-6 να είναι το σκορ της περιόδου.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, ο Κεχαλάρης έβαλε μπροστά με 7-6 τον ΠΑΟΚ  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως ο Μπούτιτς ισοφάρισε σε 7-7.

Ο Νίκος Προσινικλής πέντε λεπτά πριν το τέλος έβαλε μπροστά ξανά τον Δικέφαλο με 8-7 και ο Μπουρμπουράν τρία λεπτά πριν το τέλος ισοφάρισε σε 8-8.

1:42 Πριν το φινάλε ο Γιάννης Κεχαλάρης από το σημείο του πέναλτι έβαλε μπροστά ξανά τον Δικέφαλο με 9-8 και ο Σπαράντα στο 1:14 έφερε το ματς στα ίσα, με το 9-9 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ – Σολάρις: 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 1-0, 3-3



Τελευταία νέα

Μεγάλη απώλεια για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κάνει… πάρτι στο ισπανικό πρωτάθλημα, συντρίβοντας τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον. Τελευταίο θύμα της ήταν η...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version