Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Αναστασόπουλος

Δημοφιλή

Εξαργυρώνοντας την περσινή αγωνιστική του περίοδο με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Αναστασόπουλος παραμένει στο δυναμικό που Ποδοσφαίρου Σάλας ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους». «Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία, ώστε να δείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον χώρο» επισήμανε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ.

Όσα επισημαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Αναστασόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1999 και με ύψος 175cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη χρονιά, του νεοσύστατου τμήματος του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Χρήστος Αναστασόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όπου πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Futsal League, και παράλληλα την άνοδο στην Futsal Supetr League, αισθάνομαι χαρούμενος που ανανέωσα γι’ ακόμα μία χρονιά με τον Σύλλογο. Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία, ώστε να δείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον χώρο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και τον Κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν και θα είναι δίπλα μας!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία