Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παρατηρητής και ΚΕΔ συμφωνούν πως δεν υπάρχει πέναλτι για την ΑΕΚ

Δημοφιλή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής διαιτησίας και η ΚΕΔ εκτιμούν ότι δεν υπήρξε κανένα από τα πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Η Ένωση ήταν οργισμένη για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό, φωνάζοντας για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Πρώτα του Περέιρα στο 25ο λεπτό μετά από πτώση σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κι έπειτα για χέρι του Λουίς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Παρά ταύτα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρατηρητής διαιτησίας δεν συμμερίζεται τα παράπονα της ΑΕΚ, ενώ την ίδια άποψη έχει και η ίδια η ΚΕΔ. Πιο ξεκάθαρη η περίπτωση του χεριού στο φινάλε του ματς, αφού ήρθε από διώξιμο συμπαίκτη του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, το χέρι βρισκόταν σε φυσική θέση και η μπάλα σε κοντινή απόσταση.

Όσο για την πρώτη περίπτωση πέναλτι, αφού έγινε η εξέταση βίντεο κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καμία παράβαση, καθώς ο πορτιέρο των γηπεδούχων έχει προλάβει να τοποθετήσει το πόδι του στο έδαφος και θεωρούν πως ο επιθετικός της ΑΕΚ ξεκινάει να πέφτει δίχως να έχει έρθει σε επαφή με τον Τσάβες, ενώ δεν υπάρχει καμία παράβαση ούτε με το χέρι. Ως εκ τούτου, εκτιμούν ότι ορθώς ο Πουλικίδης έδειξε “παίζετε” κι επίσης σωστά ο VAR Τσακαλίδης έκανε “support” στις αποφάσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Την έδειραν και της πήραν 5 ευρώ για την κάνναβη που την έβαλαν να καπνίσει!

Τον απίστευτο εφιάλτη που βίωσε στα χέρια τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών μια 13χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, την οποία αφού τη...

Στην ίδια κατηγορία