Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παρατηρητής και ΚΕΔ συμφωνούν πως δεν υπάρχει πέναλτι για την ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής διαιτησίας και η ΚΕΔ εκτιμούν ότι δεν υπήρξε κανένα από τα πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Η Ένωση ήταν οργισμένη για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό, φωνάζοντας για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Πρώτα του Περέιρα στο 25ο λεπτό μετά από πτώση σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κι έπειτα για χέρι του Λουίς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Παρά ταύτα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρατηρητής διαιτησίας δεν συμμερίζεται τα παράπονα της ΑΕΚ, ενώ την ίδια άποψη έχει και η ίδια η ΚΕΔ. Πιο ξεκάθαρη η περίπτωση του χεριού στο φινάλε του ματς, αφού ήρθε από διώξιμο συμπαίκτη του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, το χέρι βρισκόταν σε φυσική θέση και η μπάλα σε κοντινή απόσταση.

Όσο για την πρώτη περίπτωση πέναλτι, αφού έγινε η εξέταση βίντεο κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καμία παράβαση, καθώς ο πορτιέρο των γηπεδούχων έχει προλάβει να τοποθετήσει το πόδι του στο έδαφος και θεωρούν πως ο επιθετικός της ΑΕΚ ξεκινάει να πέφτει δίχως να έχει έρθει σε επαφή με τον Τσάβες, ενώ δεν υπάρχει καμία παράβαση ούτε με το χέρι. Ως εκ τούτου, εκτιμούν ότι ορθώς ο Πουλικίδης έδειξε “παίζετε” κι επίσης σωστά ο VAR Τσακαλίδης έκανε “support” στις αποφάσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version