Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ ο Παπάζογλου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοίνωσαν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Λευτέρη Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Λευτέρη Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, γεννημένος το 1997 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και την επόμενη χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρυσι κατακτήσαμε το κύπελλο Ελλάδος και η χρονιά μας ήταν άκρως πετυχημένη. Φέτος, το κίνητρο είναι εξίσου υψηλό και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία