Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Παρών» στον τελικό του Conference ο Γκαγκάτσης

Δημοφιλή

Στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της τελικής φάσης του UEFA Europa Conference League βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, του οποίου η υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα. Φυσικά, κατά την παρουσία του εκεί θα έχει επαφές και με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA, που βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να δώσουν και αυτοί το «παρών» στον τελικό της εν λόγω ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού βρίσκεται και ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε, έχοντας πάρει ήδη τη θέση του στο γήπεδο της ΑΕΚ και φορώντας μια μπλούζα του Δικεφάλου. Αξιοσημείωτο δε πως έκανε την εμφάνιση του στον χώρο του γηπέδου, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, φορώντας μια μπλούζα με τους ήρωες του, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Θυμίζουμε πως φέτος ο ΠΑΟΚ έφτασε στη φάση των «8» του UEFA Europa Conference League, και μετά από δύο δυνατές «μάχες» με την Κλαμπ Μπριζ, αποκλείστηκε από την βελγική ομάδα, που ήταν σε πιο υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο από τους «ασπρόμαυρους» εκείνο το διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία