Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

«Πάτησε» Γουέμπλεϊ ο Κωνσταντέλιας (pic)

Στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία την αυριανή (10.09) μέρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης» πήρε γεύση από το Γουέμπλεϊ. Μαζί με το αγωνιστικό τμήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, γνώρισαν το επιβλητικό γήπεδο όπου αναμένεται να διεξαχθεί η «μάχη» με τους Άγγλους κατόπιν της συνέντευξης Τύπου των Ιβάν Γιοβάνοβιτς-Κώστα Τσιμίκα.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο επιβλητικό γήπεδο πριν τη «μάχη» με την Αγγλία:

Για το παιχνίδι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς,ο οποίος τόνισε πως για να αλλάξει το στάτους της ομάδας θα πρέπει εκείνη να κάνει υπερβάσεις: «Αν θέλουμε σαν εθνική ομάδα να αλλάξουμε το στάτους που έχουμε, πρέπει να κάνουμε υπερβάσεις. Να κάνουμε αποτελέσματα που μπορεί να μην είναι στο επίπεδο που είμαστε τώρα. Εξάλλου είμαστε ομάδα που έχει πάρα πολλούς που παίζουν στην Ευρώπη και σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε και τον εγωισμό. Ένας προπονητής σε αυτά τα παιχνίδια ζητάει το μάξιμουμ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version