Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πάτησε» ξανά γήπεδο ο Ότο

Δημοφιλή

Κατόπιν των ενοχλήσεων που αποκόμισε από τη φιλική αναμέτρηση με τη Γκενκ στην Ολλανδία κατά το βασικό σκέλος της θερινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ο Γιόνι Ότο έκανε την επανεμφάνισή του σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση των «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως ενεργοποιήθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα (31.07, 0-1). Επί της ουσίας, αποτέλεσε τη μοναδική αλλαγή του Ρουμάνου τεχνικού εν συγκρίσει με την προηγούμενη ενδεκάδα παράταξης κόντρα στους Βόσνιους στη Θεσσαλονίκη με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League επιστρέφοντας εκ νέου σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline πίσω από την εμφάνιση του έμπειρου αμυντικού υπάρχει εξήγηση και αυτή έχει να κάνει με το τετ α τετ που είχε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου πριν από λίγες ημέρες. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση δεδομένου πως έκανε το τραπέζι στον Ισπανό ακραίο μπακ προκειμένου να τον τονώσει ψυχολογικά και να του μεταφέρει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Συνεπώς, ο Γιόνι Ότο εμφανώς επηρεασμένος από την κατ΄ιδίαν τους συζήτηση ανταποκρίθηκε διαφορετικά στις συνθήκες της τελευταίας ευρωπαϊκής συνάντησης με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Αυτή η τακτική του Ράζβαν Λουτσέσκου εφαρμόστηκε και κατά τη διάρκεια του κύκλου προετοιμασίας για τη ρεβάνς στη Βοσνία δεδομένου πως στις προπονήσεις προχωρούσε διαρκώς σε επεξηγηματικά σχόλια ενώ φρόντισε να σημειώνει και τετ α τετ με το γκρουπ ποδοσφαιριστών του. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Άλι Σαμάτα με τον Τανζανό στράικερ να αφήνει ανεκμετάλλευτες κλασικές ευκαιρίες που μπορούσαν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερο μαξιλαράκι ασφαλείας στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ και στη λογική της τόνωσης του ηθικού του ο Ρουμάνος τεχνικός έσπευσε να συζητήσει μαζί του κατ΄ιδίαν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία