Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παβλένκα: Το παρασκήνιο της συμφωνίας κι η αυτοπεποίθηση του Τσέχου

Δημοφιλή

Από την ώρα που προέκυψε πρόβλημα με τον Αντώνη Τσιφτσή, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα κι έψαξε τις επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, με παίκτες που έμειναν ελεύθεροι πριν τις 11/9, που έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα.

Οι διαθέσιμοι τερματοφύλακες ήταν λίγοι κι αυτός που ξεχώρισε ήταν ο 32χρονος (με ύψος 1.96) Γίρι Παβλένκα, ο οποίος έμεινε τον Ιούνιο ελεύθερος από τη Βέρντερ κι έκτοτε δεν βρήκε ομάδα.

Ο Παβλένκα βρέθηκε το 2017 στη Βρέμη (τότε τον ήθελε ο Λούμπος Μίχελ στον ΠΑΟΚ, αλλά τα 3 εκατ. των Γερμανών και η προοπτική της Μπουντελίγκα τον οδήγησαν στην Βέρντερ) και την τελευταία 7ετία έκανε 221 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Στις αρχές της προηγούμενης σεζόν είχε έναν τραυματισμό, ο δεύτερος τερματοφύλακας έγινε πρώτος κι έκτοτε ο Παβλένκα δεν ξαναμπήκε στην 11άδα.

Τον Ιούνιο το συμβόλαιό του έληξε, είχε συμφωνήσει προφορικά με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν πήρε έγκριση κι έμεινε χωρίς ομάδα…

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή μαζί του και συμφώνησε σε συμβόλαιο 1+1 χρόνου, έναντι περίπου 450.000 ευρώ το χρόνο. Το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτόματα εφόσον κάνει το 50% των συμμετοχών.

Ο Παβλένκα μίλησε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς ψάχνει μια ομάδα με την οποία θα επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν ένα χρόνο, έδειξε πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δέχτηκε να υπογράψει το συμβόλαιο που πρότεινε ο ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ήταν μια ομάδα, που την έλεγαν Στεάουα…

Κοιτάζοντας πίσω στις κληρώσεις του περασμένου Αυγούστου έβλεπε μεγάλες ομάδες, άγνωστες και μικρές, αλλά και κάποια… FC FCSB. Κι...

Στην ίδια κατηγορία