Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πειστική νίκη για Βέλγιο με Ρουμανία

Δημοφιλή

Το Βέλγιο ήταν καλύτερο και δίκαια πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Ρουμανία. Με αυτή τη νίκη πλέον στον πέμπτο όμιλο όλες οι ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα γίνει… πανικός.

Στο πρώτο ημίχρονο το Βέλγιο άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα. Στο 2ο λεπτό ο Ντοκού έδωσε στον Λουκάκου, αυτός βρήκε τον Τίλεμανς κι αυτός με ωραίο σουτ από το όριο της περιοχής άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά μετά η Ρουμανία έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Καστέλς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντραγκούσιν. Η συνέχεια όμως άνηκε στην ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο. Στο 13′ ο Λουκάκου βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε σούταρε αλλά κόπηκε την τελευταία φορά. Πέντε λεπτά μετά ο Λουκεμπάκιο έκανε ένα ωραίο σουτ από πλάγιο σημείο, αλλά ο Νίτσα είπε «όχι».

Οι Βέλγοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος δυναμικά, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να κάνει δύο τα τέρματά του, αλλά οι τελικές προσπάθειες των παικτών δεν ήταν τόσο καλές. Στο 63′ ο Λουκάκου μετά από κάθετη του Ντε Μπρόινε, πλάσαρε και έκανε το 2-0, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 79ο λεπτό τελικά ήρθε το δεύτερο γκολ για το Βέλγιο. Ο Ντε Μπρόινε κινήθηκε στην πλάτη των Ρουμάνων, πρόλαβε την έξοδο του Νίτσα και με το «μυτάκι» έκανε το 2-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία