Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής!

Ο Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατά της ΕΠΟ και του Μάκη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά:

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Πειθαρχικής Δίωξης, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ. Ηρακλής, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι στις 28/9/2024 προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις (ανακοίνωση σε site της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής).

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1,2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Θυμηθείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Τυχαίο» γεγονός η κλήρωση του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος, με υπαιτιότητα του κ. Μαρτσούκου.

«Τυχαίο» γεγονός η τοποθέτηση Λαρισαίων διαιτητών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι οποίοι μας αδίκησαν.

Τυχαίο γεγονός ότι τοποθετήσατε Γιαννιώτη διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΣ ο οποίος ήδη μας έχει στερήσει ένα πέναλτι μαρς.

Για όλα αυτά είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτσης ο οποίος γνωρίζει όλο αυτό το παρασκήνιο και δεν κάνει τίποτα.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Γκαγκάτση που δημιουργούν το πρόβλημα ζητούμε την παραίτηση του από την ΕΠΟ.

Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ 2 και ενώ γνωρίζει πως τα δημιουργούν δικοί του άνθρωποι. Ζητούμε ξανα την παραίτηση του. Θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας τα ονόματα του παρασκηνίου τα οποία διατηρούν συγγενική σχέση με τον κ. Γκαγκάτση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version