Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πένυ Αργυροπούλου: «Ενθουσιασμένη που βρίσκομαι ξανά εδώ!»

Δημοφιλή

Μετά από δύο χρόνια, η Πένυ Αργυροπούλου φορά ξανά τ’ «ασπρόμαυρα». Η διεθνής πίβοτ μιλά στη FORZA για την επιστροφή της στον Δικέφαλο και δεν κρύβει τη χαρά της, ενώ παράλληλα δίνει το δικό της στίγμα για την ανανεωμένη ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, και τους προσωπικούς της στόχους, ενόψει της νέας σεζόν.

Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια;

«Είμαι ενθουσιασμένη. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία, ειδικότερα στο χάντμπολ, που κατέχει ένα σπουδαίο σερί από τίτλους. Μόνο χαρούμενη και περήφανη μπορώ να νιώθω που επιστρέφω στην ομάδα».

Η ομάδα προέρχεται από μια σεζόν που δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αποτελεί αυτό ένα έξτρα κίνητρο για όλες;

«Γνωρίζουμε πως αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Σίγουρα εγώ από την πλευρά μου έρχομαι στην ομάδα για να δώσω το 100% μου, να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Την ίδια διάθεση έχουν και οι συμπαίκτριες μου. Βέβαια είμαστε μια καινούργια ομάδα, οπότε θα χρειαστεί η διπλάσια προσπάθεια. Εμείς δουλεύουμε και παραμένουμε συγκεντρωμένες, με στόχο να κατακτήσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε».

Πως σου φαίνεται αυτό το νέο σύνολο που δημιουργείται;

«Η ομάδα απαρτίζεται από πολλά καινούργια πρόσωπα, ο μεγαλύτερος αριθμός των αθλητριών είναι νέος. Αλλά έχουμε δέσει από νωρίς, το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, που είναι μια βασική προϋπόθεση για να τα πάμε καλά. Θα βρούμε τα πατήματα μας στο γήπεδο, και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Τι κρατάς από την πρώτη σου θητεία στην ομάδα;

«Σίγουρα η κατάκτηση του νταμπλ ήταν κάτι που ξεχωρίζει. Οι στιγμές της κατάκτησης των δύο τίτλων ήταν έντονες, και μια ανταμοιβή για τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. Αυτά μένουν στο τέλος».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Σαφώς όλοι δουλεύουμε ως μέλος ενός συνόλου. Προσωπικά θέλω να γίνομαι μέρα με την ημέρα καλύτερη, να μάθω από τις συμπαίκτριες μου και να εξελιχθώ. Ούσα μέλος και της Εθνικής ομάδας, θέλω να προσφέρω κι εκεί τα μέγιστα».

Περιμένετε την υποστήριξη του κόσμου;

«Θα ήθελα να πω ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έρχεται ο κόσμος σε όλους τους αγώνες, να νιώθουμε την υποστήριξη του. Η ενέργεια και η δύναμη που δίνουν οι φίλαθλοι είναι πολύ μεγάλη, ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Τους θέλουμε δίπλα μας, όταν βλέπουμε ένα γεμάτο γήπεδο, έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Στην Ελλάδα δυστυχώς το χάντμπολ θεωρείται ερασιτεχνικό άθλημα, παρότι δουλεύουμε επαγγελματικά. Οπότε δεν θα μπορούσα να μην έχω και μια πρωινή δουλειά. Η ημέρα ξεκινά με τη δουλειά, στη συνέχεια ακολουθεί το γυμναστήριο, πριν από την προπόνηση με την ομάδα το απόγευμα. Σίγουρα ο φόρτος είναι μεγάλος, αλλά όταν υπάρχει θέληση βρίσκεις τρόπο».

Τι θέλεις να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Σίγουρα υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Μου αρέσει να τον περνάω με τους κοντινούς μου ανθρώπους, είτε να χαλαρώνω στο σπίτι, βλέποντας κάποια ταινία ή κάποια σειρά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία