Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέρασε «αέρας» από Αγρίνιο η Κ19

Εύκολο μεσημέρι για την Κ19 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, που ήταν ανώτερη από την αντίστοιχοι του Παναιτωλικού, και παρά την κυριαρχία της από νωρίς, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Καλόγηρο και Δεληγιάννη να υπογράφουν με δικά τους γκολ το 0-2.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Πέρασε με ευκολία από τα Αγρίνιο και από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα η Κ19, η οποία κέρδισε 0-2 τον Παναιτωλικό και ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Και τα δύο γκολ επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο 45λεπτο ήταν μεν καλύτερος ο ΠΑΟΚ, μα δυσκολεύτηκε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 58′, λοιπόν, ο Καλόγηρος πάσαρε για τον Τσομπάνη κι αυτός έκανε το 0-1 και στο 72′ ο Καλόγηρος και πάλι κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Δεληγιάννης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Νικολακούλης, Κούπενος, Δεληγιάννης, Καστίδης, Πασαχίδης, Αλμασίδης (85′ Σαπάνης), Τσομπάνης (60′ Αδάμ), Καλόγηρος, Γκιτέρσος (70′ Μύθου), Παπαγεωργίου (60′ Καλαϊτσίδης), Μπάμπουρας (70′ Κεσίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version